top of page

Choose Happiness

Een relatie waarin ik veel bang ben geweest, afstuderen maar geen baan kunnen vinden en bij elke afwijzing steeds kleiner worden, financiële stress en met 3 banen tegelijk de eindjes aan elkaar vast proberen te knopen, een burnout, ontslag nemen zonder iets nieuws...

 

En tegelijkertijd verschillende psychologen, coaches, adviezen, levenslessen en processen doorlopen om mezelf bij elkaar te rapen zodat ik weer naar buiten durfde, vrienden maakte, zelfverzekerd werd, kon geloven in mijzelf en ging doen wat ík leuk vond. 

 

Tot aan mijn 30ste was het leven een grote klimmuur waar je ook de lift kan nemen. Niet allemaal stom, maar het was ook zeker geen easy ride.

Het waren allemaal uitnodigingen om steeds maar weer voor mijn eigen geluk te kiezen. Steeds weer bij mezelf te komen en blijven. Taking care of me. Klinkt heel mooi, in de praktijk betekende dat vaker vallen dan opstaan. Want ik ben heel vaak op mijn bek gegaan. I've learned the hard way. 

Maar gaandeweg leerde ik wel wat mijn grenzen waren, wat ik leuk vond, energie van kreeg, probeerde ik heel veel nieuwe dingen uit en vond ik mezelf steeds opnieuw uit. Ik leerde steeds meer over mij. Wie ik ben, wat ik voel en belangrijk vind. 

Ik durf mij tegenwoordig wel expert te noemen in het kiezen voor je eigen geluk. Choose Happiness. Mijn way of life. Want door alles wat ik heb meegemaakt weet ik wel dat jij echt de enige bent die ervoor kan zorgen dat je gelukkig bent. Door steeds opnieuw te kiezen. Te kiezen voor liefde, joy, sparkles, magie, dat kriebeltje in je buik.

 

Het betekent overigens niet dat je altijd alleen maar vrolijk moet zijn, maar wel dat je luistert naar wat jij nodig hebt. En hoe fijn kan een huilbui soms zijn? Ook dat is Choose Happiness

Denise-templeofpleasure-75-internetres.jpg
IMG_5267.jpg

S. w.i.t.c.h.

Sensitive woman who inspires to choose happiness. Een witch maar dan met een upgrade naar het nu. 

Ik ben mijn hele leven al gevoelig. En hoe meer ben gaan luisteren naar wat mijn gevoel, lichaam en hart mij vertellen, hoe mooier, rijker, makkelijker en magischer mijn leven is geworden. Ik neem nog steeds af en toe de klimmuur, ik wil dingen graag op mijn manier doen (als Manifestor zijnde). En ik krijg daardoor altijd meer inzicht in wat wel en wat niet voor mij werkt. 

En inmiddels heb ik al mijn levenslessen en -ervaring in een online programma gegoten om jou die stappen te laten zetten.

Met de Sacred Moon Journey breng ik je weer terug. Terug in je cyclus. Terug in je lichaam. Terug naar de magie. Magie die wij vrouwen allemaal bezitten. Gewoon in onze onderbuik. Maar waarvan we afgesloten zijn geweest. Net zolang tot we het vergaten.

 

Inmiddels bewonen we dit stukje van ons lichaam NIET. Sterker nog, we hebben geleerd een afkeer te hebben, een prachtig natuurlijk proces vies te vinden, het te onderdrukken, het vooral niet in de openbaarheid bespreken want dat is niet netjes.

Maar je cyclus geeft niet alleen leven, ik weet inmiddels uit ervaring dat ze ook je teacher is. Als je naar haar gaat luisteren.

Ze laat je zien waar je nog aandacht aan mag geven, wat je nog mag doorvoelen, ze laat je je terug trekken om naar binnen te kijken. Laat je zien wat daar nog in het donker ligt. En vervolgens, als een ware alchemista, tovert ze je om naar de meest aantrekkelijke versie van jezelf om jouw mooiste dromen aan te trekken. Om realiteit te laten worden.

En als jij weer in flow met je cyclus gaat leven, gaat voelen wat je nodig hebt, breng je ook die magie, miracles, pleasure en sparkles terug. Dan ga jij ook vanuit je hart kiezen voor jou happiness.

bottom of page