sky-3076863_1280.jpg

Sacred Moon
Journey

Reclaim your Feminine Magic

Michelle_Zeef_zeven_fotos_v1.0-64.png

Reclaim your Feminine Magic

Dit is alleen voor vrouwen who are willing to do the work.

Als ik op je pad ben gekomen is dat met een reden. Ik geloof niet in toeval. Het was de bedoeling dat je hier terecht kwam.

Bij mij. Bij de Sacred Moon Journey.

 

We zijn naar een Nieuwe Wereld aan het bewegen waarin we veel meer de vrouwelijke energie gaan belichamen. En dus ook ons vrouwenlichaam gaan bewonen.

En daar is een hoop werk te doen. For all of us.

 

But what better way to start met je cyclus. Met het stukje wat ons vrouwen vrouw maakt. In energie. Maar ook lichamelijk. Want onze baarmoeder zorgt voor leven, er huist de puurste vorm van creatiekracht. Niet alleen fysiek maar ook energetisch. Hier worden niet alleen baby's gemaakt maar ook dromen, nieuwe ideeën, inspiratie en ambities worden hier geboren.

En dit stukje van ons lichaam bewonen we stelselmatig NIET.

Sterker nog, we hebben geleerd een afkeer te hebben, een prachtig natuurlijk proces vies te vinden, het te onderdrukken, het vooral niet in de openbaarheid bespreken want dat is niet netjes.

Well, newsflash, that's about to change.

 

Want als we naar die Nieuwe Wereld gaan, gaan we dat doen zoals we zijn. Vrouwelijk. All. Of. It. Feeling your way through. Met alles wat daar bij hoort. Want je cyclus geeft niet alleen leven, ze is ook je teacher.

 

Ze laat je zien waar je nog aandacht aan mag geven, wat je nog mag doorvoelen, ze laat je je terug trekken om naar binnen te kijken. Laat je zien wat daar nog in het donker ligt. En vervolgens, als een ware alchemista, tovert ze je om naar de meest aantrekkelijke versie van jezelf om jouw mooiste dromen aan te trekken. Om realiteit te laten worden.

 

Elke maand weer.

Elke cyclus een laagje dieper.

If you are willing to do the work.

Sacred Moon Journey
Reclaim your Feminine Magic

€ 444,-

Feel your way through

Dat voelen, lieve vrouw, is de sleutel naar de Nieuwe Wereld.

 

Niet alleen hoe je lichaam voelt, je emoties door je heen bewegen als eb en vloed maar daardoor ook je hart openen voor al het moois wat het leven nog meer te bieden heeft.

En dan, als je kunt dansen in je lichaam, bewegen met jouw eigen ebb & flow, ga je de magie van het leven weer zien. Zie je hoe je kunt toveren met je cyclus, met jouw eigen magie.

 

Magie die wij vrouwen allemaal bezitten. Gewoon in onze onderbuik. Maar waarvan we afgesloten zijn geweest. Net zolang tot we het vergaten.

En met de Sacred Moon Journey breng ik je weer terug. Terug in je cyclus. Terug in je lichaam. Terug naar de magie.

Is het alleen maar sparkles en regenbogen?

Nee zeker niet, er is ook regen en storm maar precies dat lieve vrouw, daar doorheen bewegen, dát is waar de magie zit. Door dat te kunnen en mogen ervaren ontstaan er natuurverschijnselen die je niet voor mogelijk had. Onderschat de kracht van de natuur niet! Dromen komen uit en je gaat je eigen realiteit creëren.

En dat alleen maar door de Sacred Moon Journey?

 

Nou, nee niet echt. Je moet zelf het werk doen, zelf de stappen zetten. Maar ik help je wel herinneren waar dat pad is, ik loop met je mee en laat je zien waar je moet kijken om de magie te zien. Dus verwacht niet een ‘zitten-en-kijken’ ride. Maar laat mij zaadjes bij je planten die je zelf water mag geven om te laten uitgroeien tot de prachtigste bloementuin. Jouw bloementuin.

If you feel it, you know it.

Michelle_Zeef_zeven_fotos_v1.0-49.png

Dit is wat je krijgt:


Vier weken magie

De Journey duurt 4 weken met elke week een nieuwe fase en content in een online leeromgeving. Je bepaalt zelf of je alles in een keer doet of verspreid over de week.


Sacred Moon Tools

Ik neem je mee in mijn Sacred Moon Tools om nóg meer met je lichaam te connecten, de magie te kunnen ervaren en om nóg dieper in vrouw-zijn te kunnen zakken. 


Guided meditaties

Elke week start met de fase van dat moment met een nieuwe meditatie die je meeneemt in het energie zodat je het zelf gaat ervaren en leven.

And much more...

Image by Mahdi Soheili

Maar wat heeft die maan er dan mee te maken?


De zon is het licht, in energie mannelijk.

De maan is het donker, in energie vrouwelijk.

En daarnaast doorloopt de maan in ongeveer hetzelfde tijdsbestek, dezelfde fasen als wij in onze cyclus. Toeval?

 

Zoals ik al eerder zei, ik geloof niet in toeval. ; )

 

Als je de energieën van de maan, naast de energie van de fasen van je cyclus legt, kun je daarmee gaan toveren.

 

Als een alchemist goud van maken als je de juiste samenstelling en verhouding weet.

 

En als je dat niet doet? Dan blijf je rondjes lopen in hetzelfde cirkeltje waar je nu in zit. Pushen, het gevoel hebben dat het anders kan maar niet weten hoe, vanuit je hoofd en ‘hoe het hoort’.

Waar kies jij voor?

Kom met me mee en ik laat je zien hoe je kunt flowen in de puurheid en zachtheid van jouw vrouwelijkheid.

 

Reclaim your Feminine Magic.

Bladeren schaduw

Na een maan 
(vier weken)

  Weet je hoe je menstruatiecyclus werkt en voelt.

☾  Ken je de magie van elke fase.

☾  Kun je toveren met je cyclus.

☾  Heb je een sterkere connectie met je lichaam en baarmoeder.
 

  Sta je meer in contact met intuïtie.


☾  Flow je door de maand en je leven.


  Weet je wat je nodig hebt om écht voor jezelf te zorgen.


  Voel jij de liefde voor jezelf weer stromen.

☾  Ken je de fasen van de maan en voel je de magie ervan.

☾  Kun je als een ware alchemista goud maken van duisternis.


  Ervaar je de sacredness van je cyclus weer.


☾  Reclaim je jouw Feminine Magic!

Denise-templeofpleasure-75-internetres.jpg

I am a woman
What's your super power?

Anonymous

Michelle_Zeef_zeven_fotos_v1.0-74.png

Er zijn inmiddels meer dan 40 vrouwen je voorgegaan. Meer dan 40 vrouwen die de stap hebben gezet om dichter bij zichzelf te komen, hun magie terug te vinden en ze bewandelen nog steeds het pad.

 

Want je cyclus is als een spiraal. Het brengt je steeds op het zelfde punt maar je gaat steeds een laagje dieper. Nieuwsgierig naar wat zij over de Sacred Moon Journey zeggen?

 

Check dan hier de Wall of Love

Maar doe het niet om wat anderen zeggen.

Doe het om wat jij diep van binnen voelt. Dat zaadje dat wil gaan ontkiemen.

 

Ik weet dat je het voelt. Trust the feeling babe.

En spring. The Universe (en ik) will catch you en samen brengen we je de magie die er al overal is. Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien.

Ik vertrouw erop dat ik je snel zie.

x

M.

 

Over Michelle

Een aantal jaar geleden deed ik een inwijdingsritueel tot Moon Mother in het magische Ierland. Daar leerde ik alles over de maan en je cyclus. Op dat moment vroeg ik mezelf serieus af of ik niet een te nuchtere Nederlandse was voor wat al die vrouwen in lange jurken daar in dat zaaltje zaten te doen. Maar ik voelde de pull om daar te blijven. Dus ik bleef.

 

Mijn hoofd vond er van alles van en dacht dat ik hier nooit iets mee zou gaan doen.⁠ Soms weet ik zelf niet precies waarom ik iets doe, maar als ik de fluistering blijf volgen klopt het altijd.

 

En nu, jaren later, heeft al die kennis die ik daar leerde en de wijsheid die werd geactiveerd, zich gemanifesteerd in mijn eigen Sacred Moon Journey, waarbij ik die wijsheid met alle liefde aan je doorgeef!