• Black Instagram Icon
Choose happiness
May 11, 2019, 1:00 PM
Strandtent Tent 6
Op zaterdag 11 mei staat er weer een Wondermeisjes bijeenkomst gepland. Langer, dus meer tijd om de diepte in te gaan, meer tijd om te connecten en meer tijd voor wonderen. We gaan het hebben over Choose happiness. Weet jij waar je gelukkig van wordt en hoe je dat gevoel kan vasthouden?

Wondermeisjes
 

wondermeisjes

Een plek waar vrouwen samenkomen en naast elkaar staan.
Een plek waar je mag zijn wie jíj bent, zonder het masker van alle dag.

Een plek waar je kan zeggen wat je op je hart hebt. Niks is gek. Niemand veroordeelt je.

Een plek waar echt geluisterd wordt en waar je gehoord wordt. Een plek waar je wellicht een eyeopener krijgt door de ervaring van een ander maar ook een plek waar je dingen hard op kan zeggen die je misschien in je eigen omgeving niet zo snel (wilt) bespreken.

Een plek waar een ander misschien precies datgene zegt dat jij moest horen. Of juist die kennis heeft die jou kan helpen. Een plek met eyeopeners, verbinding, ruimte hebben en geven, kunnen ‘zijn’ en delen van jouw ervaring en wie weet alleen door het uit te spreken, een ander helpen.
Wij vinden dat kleine wondertjes.

Voor wie

De Wondermeisjes zijn alle meisjes, vrouwen en vriendinnen die willen delen hoe ze hun wereld en leven ervaren. Met elkaar kunnen delen waar ze tegenaan lopen of wat ze juist mooi vinden. The good, the bad and the ugly. Iedereen heeft haar eigen waarheid. Geen goed, geen fout.
Wie weet zeg jij net datgene wat de ander nodig heeft om te horen.
Of misschien wil je alleen luisteren. Dat is ook goed.

 

Je mag alleen komen of iemand meenemen. Je mag de hele avond luisteren of vertellen wat je kwijt wilt. Je mag jezelf zijn zonder het oordeel van een ander of van jezelf. Niks moet. Je bent precies goed zoals jij bent.

Wie zijn wij

Wij zijn Michelle Zeef en Laura van der Zalm. En wij bespreken veel met elkaar. Zo geven we elkaar niet alleen persoonlijk advies maar kunnen we ook met elkaar delen hoe mooi het leven kan zijn. Als er vertrouwen is. In onszelf en in een happy ever after. Of als we in een goede flow zitten en de kleine wondertjes en toevalligheden kunnen zien en ervaren. Hoe blij we kunnen worden van de kleine dingen. Een lekkere kop thee, de zon die schijnt, tof inpakpapier, een leuke kaart om op te sturen of een nieuwe cursus.

 

Maar zoals iedereen lopen we soms ook tegen het leven aan. Ook dit kunnen we delen met elkaar. We bespreken regelmatig hoe lastig het soms is om alles te voelen wat je voelt, in een wereld waarin gevoel en emoties niet altijd een plaats mogen hebben. En dat je soms ook niet weet wat je nou precies voelt, alleen dat het veel is. Hoe overweldigend het dagelijkse leven soms kan zijn en hoe je je daarin onbegrepen, anders en alleen kan voelen. Hoe lastig het soms is om met al de prikkels om te gaan die je ervaart. Hoe hard de jezelf-opgelegde-regels kunnen zijn en hoe kritisch je op jezelf kunt zijn. 

Wij geven elkaar de ruimte om te voelen wat er te voelen is, zonder goed bedoeld advies maar door te luisteren. Ondersteunen door ruimte te geven aan wat er speelt, zonder oordeel of aanname. Soms is iets hardop uitspreken en gehoord worden al genoeg.

 

We merkten dat dit best bijzonder is. Dat er behoefte is aan een plek waar je kwetsbaar mag zijn, ervaringen kan delen en bespreken. Of misschien juist als je in een goede flow zit, iemand écht het gevoel kan geven dat ze gehoord wordt. Dit gunnen we elke vrouw en willen we graag delen. Wees trots op jezelf en deel met anderen wie jij écht bent. Wie weet help je juist iemand met jouw kwetsbaarheid. Dit zijn de Wondermeisjes.

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen? 
Stuur mij een bericht via het contactformulier, via hallo@michellezeef.nl
 of stuur een DM op Instagram @michellezeef.

Ik gebruik je gegevens alleen voor het beantwoorden van je bericht

  • Instagram

© 2019 by Michelle Zeef, Den Haag   Algemene voorwaarden    Privacy